Primarul Cîrstina a câștigat încă un proiect european pentru Comuna Orlești

În urma mai multor demersuri, primarul comunei Orlești se poate lăuda cu o reușită în valoare de aproximativ 1 milion de euro pentru comuna sa. Acesta a câștigat finanțarea europeană necesară pentru proiectul „Modernizare drumuri de exploatare agricola, în comuna Orlești”, cu o lungime de 10 km, finanțat prin AFIR!

Edilul din Orlești, Constantin Cîrstina a făcut recent anunțul despre reușita lui – a obținut aprobarea unui proiect ce prevede modernizarea drumurilor agricole din comuna sa pe o distanță de 10 km.

Primarul a făcut publică informația, conform căreia, proiectul va fi finanțat de AFIR.  În prezent, nu se știe suma exactă acordată, anumite surse spun însă ca investiția nu poate depăși un milion de euro, conform condițiilor prevăzute în program. 

Momentan, ce se știe sigur este că documentaţia depusă de Constantin Cîrstina a fost declarată eligibilă şi se ştiu şi drumurile de tarla care urmează să fie reabilitate. Unele drumuri ce urmează să fie reabilitate și modernizate sunt situate pe dealurile din comună, altele în zona de luncă, pe dreapta drumului național, cum coborâm spre Drăgășani. Drumul dinspre Fotești și cel ce duce la Scundu, ocolind DJ 645, sunt două dintre cele mai importante drumuri ce trebuie reabilitate și modernizate.

Sursa: voceavalcii.ro

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *