Primarul Gheorghe Dumbravă aşteaptă fondurile din PNRR pentru demararea proiectelor din comuna Stoeneşti

Stoenești

Edilul comunei Vâlcene Stoeneşti, Gheorghe Dumbravă, are planuri mari pentru localitatea pe care o păstoreşte de 10 ani. Dar pentru ca aceste planuri pe care le are primarul din Stoeneşti să fie duse la bun sfârşit va avea nevoie şi de sprijin din partea Guvernului.

Gheorghe Dumbravă a declarat faptul că proiectele de dezvoltare a localităţii depind într-o mare măsură de fondurile guvernamentale, în special fondurile care ar trebui să fie repartizate prin PNRR.

„Planuri pentru anul acesta sunt foarte multe. Numai că nu totul depinde de mine, ci şi de cei care ne conduc de la nivel central. Noi, localitatea Stoeneşti, am depus un proiect prin programul naţional „Anghel Saligny” pentru a obţine fonduri în vederea asfaltării a 11 km de drum, ultima porţiune rămasă încă neasfaltată, zic eu, din localitatea noastră. Ultimă palmă de pământ pe care nu am reuşit în cele două mandate şi ceva de primar să o asfaltez. Sperăm din tot sufletul ca cei de la Ministerul Dezvoltării să dea drumul la acest proiect să demarăm lucrările în primăvară, să avem o pornire.”

În plus, primarul comunei Stoeneşti doreşte extinderea reţelei de gaze, iar pentru a putea obţine mai uşor fondurile necesare acestui proiect a fost înfiinţată o asociaţie de dezvoltare intercomunitară împreună cu alte două comune, Bărbăteşti şi Costeşti.

Sursa: antena3-vâlcea

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *