Proiecte ambiţioase la Vlădeşti, Vâlcea

Vlădești

Primăria Vlădești și-a propus anul acesta o serie de investiții care să ridice comuna la standarde europene. Se dorește ca prin prisma acestor proiecte de investiții să se modernizeze și reabiliteze anumite puncte din comună, iar cetățenilor să le fie oferite condiții de trai optime.

Numeroasele proiecte depuse de către Primăria Vlădești la CNI vizează atât sectorul distribuției de gaze naturale cât și apă în localitate, sportul, infrastructura, turismul, construirea și modernizarea a diverse instituții în comună.

Unul dintre cele mai importante proiecte depuse la CNI îl reprezintă extinderea sistemului de distribuție a gazelor naturale în satele Vlădești și Priporu. Această investiție are ca scop creșterea flexibilității sistemului energetic național prin digitalizare, rețele inteligente, dar și facilitarea accesului populației la energie termică. În prezent, proiectul se află în lucru, mai exact, la studiul de fezabilitate.

Un alt proiect important pentru comuna Vlădești este extindere rețelei de alimentare cu apă și apă uzată.

Acest proiect are scopul de a crea o dezvoltare durabilă pentru întreaga comunitate. Se dorește ca investiția să aducă un impact pozitiv asupra mediului uman, asupra stării de sănătate a populaţiei, cât şi asupra mediului fizic. Primăria Vlădești a depus solicitarea pentru acest proiect, acesta se află însă în așteptare.

În plus, se dorește și construirea sediului primăriei. Realizarea unui sediu al Primăriei Vlădești va aduce beneficii tot către localnicii comunei. Investiția va avea ca rezultat îmbunătățirea calității serviciilor publice oferite populației și creșterea gradului de acces a populației rurale la servicii publice administrative de calitate și care corespund necesităților actuale. Proiectul se află pe lista de așteptare la CNI.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *