Proiecte ce urmează să fie implementate în comuna Diculești prin PNI „Anghel Saligny”

primăria Diculeşti

Perioada de așteptare pentru finanțările proiectelor depuse pe PNI „Anghel Saligny” s-a terminat, listele au fost făcute, iar banii urmează să fie direcționați către beneficiari. Lista obiectivelor de investiții finanțate de Ministerul Dezvoltării prin programul „Anghel Saligny”, care este un program național de investiții, a fost finalizată pentru judeţul Vâlcea.

La nivelul județului Vâlcea, foarte multe comune au beneficiat de fonduri nerambursabile prin programul „Anghel Saligny”, printre aceste comune se numără și Diculești, condusă de primarul Armand Cupăreanu, care a obținut fonduri importante.

Cel mai important proiect pentru care comuna primit finanțare este proiectul numit „Modernizare drumuri de interes local în satele Băbeni-Oltețu, Budești și Diculești”. Proiectul a fost aprobat și a primit o finanțare în valoare de 10.000.000,00 lei. Urmează să înceapă demersurile aferente desfăşurării acestui proiect.

În prezent, în comună se desfășoară și alte lucrări, una dintre cele mai importante este cea ce are ca scop reabilitarea primăriei comunei. Se lucrează la acoperiș, dar și la exteriorul clădirii

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *