Proiecte noi de investiţii în Slătioara

Slătioara

În ultimul timp, auzim tot mai des despre protejarea mediului, energia verde, și mai ales, despre digitalizare. Acest subiecte iau din ce în ce mai multă amploare, ușor-ușor devenind noul normal. Dorind să rămână în actualitate, Primăria Slătioara nu a ezitat să acționeze în acest sens.

Se preconizează că mașinile clasice, care funcționează pe bază de combustibili fosili, vor fi treptat înlocuite cu cele electrice, care sunt mult mai puțin costisitoare și mai fiabile.

Unul dintre proiectele depuse de Primăria Slătioara privește realizarea a două stații de încărcare electrice, acest proiect a fost depus pe Fondul de Mediu.

Prin intermediul unui al doilea proiect propus, de data asta prin PNRR, se dorește construirea a 6 stații inteligente de autobuz. În cadrul aceluiași proiect, se vor realiza încă două stații de încărcare electrice și vor fi amplasați stâlpi de iluminat inteligenți.

Un ultimul proiect propus momentan are ca scop digitalizarea Primăriei, iar acest demers va fi un imens beneficiu, in special pentru cetățeni, care vor avea acces mai ușor la diverse informații.

Toate proiectele propuse, pentru care se așteaptă finanțare, au scopul de a ușura viața localnicilor din Slătioara, de a crește nivelul confortului și al calității vieții, și bineînțeles, de a pune la dispoziția cetățenilor informațiile necesare într-un mod mai simplu și accesibil pentru toată lumea.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *