Se anunță distracție și voie bună în Comuna Milcoiu!

Anul acesta, în ziua de miercuri, 20 iulie, care este totodată și ziua Sfântului Mare Prooroc Ilie, în localitatea Milcoiu, se organizează cea de-a II-a ediţie a Zilei Comunei!

Sunt invitați toți cetățenii comunei, dar și cei din împrejurimi! Pentru aceștia, autoritățile au pregătit un spectacol de muzică populară de excepție. Iată câțiva dintre artiștii care vor concerta pe scena din Comuna Milcoiu: Zorina Bălan şi Mariana Ionescu Căpitănescu, alături se ansambluri folclorice.

„Este un prilej de a socializa, o ocazie pentru a mai sta de vorbă cu cetăţenii, de a le afla păsurile şi dorinţele, altfel decât în cadrul primăriei. Este cea de-a doua ediţie a Zilei localităţii Milcoiu, când, împreună cu invitaţii, vom cinstit frumoasa noastră comună. Îi aștept pe toți cetățenii localității, și nu numai, să sărbătorim împreună, „Zilele Comunei Milcoiu”.

De ziua Sfântului Mare Prooroc Ilie, miercuri, 20 iulie, va fi o zi pe care o dedicăm tuturor locuitorilor comunei şi invitaţiilor care doresc să fie alături de noi în aceste clipe minunate”, a declarat primarul din Milcoiu, Daniel Muşat.

Spectacolul se va încheia cu un grandios foc de artificii!

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *