Vlădești avansează în modernizarea infrastructurii: Nouă extensie a rețelei de gaze naturale

Vlădești

Această primăvară marchează un pas important în dezvoltarea infrastructurii comunei Vlădești, printr-o investiție destinată extinderii rețelei de gaze naturale. Finanțat prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”, proiectul dispune de un buget de aproape un milion de euro și va aduce gaze naturale în casele locuitorilor din satele Vlădești și Priporu, pe o lungime totală de 32 de kilometri distribuiți pe 71 de străzi.

Primarul Adrian Cosac a confirmat că documentația necesară este completă și echipa sa lucrează asiduu la finalizarea proiectului tehnic. Se preconizează că lucrările de construcție vor începe în următoarele două luni, garantând accesul la gaze naturale pentru fiecare gospodărie din zonele vizate.

Totuși, extinderea rețelei nu va include deocamdată satele mai puțin populate, cum ar fi Trundin, Pleașa și Fundătura, din cauza costurilor economice nejustificate, legate de distanța mare și densitatea scăzută a populației. Această nouă inițiativă urmează unui succes similar înregistrat anul trecut, când rețeaua de gaze a fost extinsă pe alte 40 de străzi din Vlădești, în răspuns la cererea tot mai mare a locuitorilor.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *